MijnOnderwijsportaal

Samenwerken

MijnOnderwijsportaal is een leer- en werkomgeving waarin alle gebruikers met elkaar kunnen samenwerken, waarin zij bestanden en documenten met elkaar kunnen delen en met andere gebruikers kunnen communiceren. Samenwerken in documenten is eenvoudig en de informatie is voor iedereen beschikbaar. Er zijn geen discussies meer over de juiste versie en dankzij de meegegeven zoekwoorden is een document snel te vinden. Het laatste nieuws is in één oogopslag zichtbaar en informatie kan met alle gebruikers en op elk gewenst niveau worden gedeeld. De leer- en werkomgeving van MijnOnderwijsportaal helpt dus de processen te beheersen, de productiviteit te verhogen en de communicatie te verbeteren.

MijnOnderwijsportaal

Delen

Iedere gebruiker van MijnOnderwijsportaal logt in op één plek. Door aan de rol of functie van de gebruiker rechten toe te kennen, kan hij of zij informatie beheren, bewerken en/of raadplegen. Dit kan op elk niveau zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Met één handeling kan de gebruiker bovendien centraal en direct informatie met de gewenste doelgroep(en) delen.

MijnOnderwijsportaal

Veiligheid voorop

AVG, privacy en (online) veiligheid: begrippen die in de gehele maatschappij, maar zeker in het onderwijs, steeds belangrijker worden. MijnOnderwijsportaal garandeert dat deze speerpunten de professionele aandacht krijgen die nodig is. MijnOnderwijsportaal voldoet 24 uur per dag, 7 dagen per week aan de hoogste veiligheidsstandaard en is 100% stabiel. Op het gebied van privacy en data-veiligheid is MijnOnderwijsportaal volledig ingericht conform de AVG-wetgeving en altijd up-to-date. Dit is een absolute randvoorwaarde zodat de gebruikers zich kunnen richten op hun eigen hoofdtaken.

MijnOnderwijsportaal

Gegarandeerde werking

MijnOnderwijsportaal werkt vanuit de Cloud. Dit is de veiligste manier om alle gebruikers op elk niveau met elkaar te laten samenwerken. En dat werkt, gegarandeerd! Iedere bestaande IT-omgeving wordt op een direct-werkbare manier geïntegreerd. Daardoor kan de gebruiker op elk gewenst apparaat en op elk moment werken met bijvoorbeeld Microsoft Office, Office 365, SharePoint, Intune, Basispoort en Entree Federatie.