Informatie voor

leerkrachten

U bent als leerkracht, docent of intern begeleider gericht op het primaire proces; op het creëren van een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat, en op de ontwikkeling van de leerlingen en op de voortgang van het leerproces.

MijnOnderwijsportaal is een digitaal, onderwijsondersteunend instrument dat leer- en werkprocessen optimaal combineert; op een 100% veilige manier en met één persoonlijke login voor iedere gebruiker.

Met MijnOnderwijsportaal kunt u lesgeven zoals u het wilt, waar u het wilt en hoe u het wilt. U hoeft geen IT-specialist te zijn, want MijnOnderwijsportaal is eenvoudig in gebruik, heeft een heldere navigatiestructuur en biedt de mogelijkheid om de leeromgeving zelf in te richten. 

 Een eenvoudig overzicht geeft u in één oogopslag de belangrijkste informatie over de voortgang van het leerproces. Met een simpele muisklik gaat u verder naar meer gedetailleerde informatie. Op die manier kunt u snel zien hoe ver leerlingen zijn en kunt u zich vervolgens bezighouden met andere belangrijke zaken.

Binnen MijnOnderwijsportaal maakt u eenvoudig een gepersonaliseerd aanbod voor élke leerling. Zo kunt u uw leerlingen op een passend niveau uitdagen en controle en overzicht houden op het gebruik van programma’s, applicaties, taken en links.

Maar… MijnOnderwijsportaal biedt méér! Binnen de werkomgeving kunt u met uw collega’s handig samenwerken. U haalt en deelt kennis en kunt vragen stellen aan experts, waaronder een intern begeleider of de orthopedagoog. Kortom: u bent actief onderdeel van de lerende organisatie.